Σετ Αδιάβροχο Κοστούμι, Παντελόνι και Σακάκι WINGER RS43

Νέο προϊόν

43,50 €

  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • 3XL

Eλαστική σούρα εσωτερικά στο τελείωμα του μανικιού

Το σετ έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία που κλείνει με zip και μπορείς να αφαιρέσεις τον αέρα, ώστε να πιάνει ελάχιστο χώρο και να τα έχεις πάντα μαζί σε κάποια βαλίτσα ή σακίδιο. Το πολυεστερικό ύφασμα θυμίζει νιτσεράδα και το πανωφόρι έχει θερμοκολλημένες ραφές, που είναι οι μόνες που μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη στεγανοποίηση. Το κλείσιμό του γίνεται με φερμουάρ το οποίο καλύπτεται από ύφασμα, το οποίο στη συνέχεια «ασφαλίζει» με κουμπιά, οπότε η εισροή νερού από εκείνο το σημείο είναι αδύνατη. Εξωτερικά υπάρχουν δυο ευρύχωρες τσέπες, οι οποίες δεν έχουν κάποιο κουμπί, αλλά το μεγάλο κομμάτι υφάσματος που καλύπτει το άνοιγμά τους εγγυάται ότι τα αντικείμενα θα μείνουν μέσα και το νερό έξω. Αεραγωγοί στην πλάτη φροντίζουν για τη σωστή διαπνοή, ώστε να μην ιδρώνεις φορώντας το. Στο εμπρός και το πίσω μέρος υπάρχει φαρδιά ανακλαστική λωρίδα που κάνει πιο ορατό τον αναβάτη στις συνθήκες χαμηλής ορατότητας που επικρατούν όταν βρέχει. Μια πολύ χρήσιμη λεπτομέρεια είναι η ελαστική σούρα εσωτερικά στο τελείωμα του μανικιού που «σφραγίζει» πάνω από το γάντι και δεν αφήνει το νερό να περάσει.

Το παντελόνι, είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με τις ραφές να είναι επίσης θερμοκολλημένες. Στη μέση υπάρχει ελαστική σούρα για εύκολο – βάλε βγάλε. Θα θέλαμε το άνοιγμα στα μπατζάκια να ήταν πιο μεγάλο, ώστε να περνά με μεγαλύτερη ευκολία το παπούτσι ή η μπότα σου. Εκεί υπάρχει και κουμπί ώστε να κλείνει σωστά και να μην ανεμίζει. Το παντελόνι δεν έχει τσέπες, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει καθώς αυτές δεν θα ήταν εύκολα προσβάσιμες από τη στιγμή που το πανωφόρι είναι αρκετά μακρύ για μέγιστη κάλυψη και θα τις «έκρυβε».

Το αδιάβροχο σετ της Winger είναι μια προσιτή και ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία σου από τη βροχή. Δεν πιάνει πολύ χώρο για να το έχεις πάντα μαζί σου, είναι αποτελεσματικό και πρακτικό, ενώ η ποιότητα κατασκευής δείχνει ότι θα σε συντροφεύει για πολλούς χειμώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ